Data Centrum kërkon të punësoj Supervizor Terreni (me kohë të pjesshme)

  • Të kenë përvojë me supervizimin, monitorimin dhe kontrollin e grupeve të punës në terren
  • Të kenë përvojë me intervistimin ose anketimet në terren dhe/ose telefon 
  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm ose të lartë
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese
  • Të jenë të gatshëm të udhëtojnë në qytete / fshatra
  • Të ketë leje qarkullimi automjeti tip B

Të interesuarit duhet të dërgojnë një CV me foto në adresën tonë elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen.