Data Centrum kërkon të punësoj Anketues/e ose Intervistues/e (me kohë të pjesshme)

  • Të kenë përvojë me kryerjen e intervistave ose anketave në terren dhe/ose përmes telefonit
  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm ose të lartë
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese
  • Të kenë aftësi të mira bashkëpunimi në grup
  • Të jenë korrekt dhe fleksibël
  • Të jenë të kujdesshëm dhe të saktë gjatë mbledhjes së të dhënave
  • Të jenë të gatshëm të udhëtojnë në qytete e fshatra të ndryshëm të Shqipërisë

Të interesuarit duhet të dërgojnë një CV me foto në adresën tonë elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen.