Data Centrum kërkon të punësoj Operator/e për hedhje të dhënash (me kohë të pjesshme)

  • Të kenë përvojë me hedhjen e të dhënave në sisteme elektronike (online / offline)
  • Të jenë të afta të punojnë shpejt dhe me saktësi
  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm ose të lartë
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese
  • Të kenë aftësi të mira bashkëpunimi në grup
  • Të jenë korrekt dhe fleksibël

Të interesuarit duhet të dërgojnë një CV me foto në adresën tonë elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen.