Job

 

Data Centrum kërkon të punësoj Intervistues/e (me kohë të pjesshme)

  • kenë përvojë me kryerjen e intervistsave ose anketave në terren dhe/ose përmes telefonit
  • ketë përfunduar arsimin e mesëm ose të lartë
  • kenë aftësi të mira komunikuese
  • kenë aftësi të mira bashkëpunimi në grup
  • jenë të gatshëm të udhëtojnë në qytete e fshatra të ndryshëm të Shqipërisë

Të interesuarit duhet të dërgojnë një CV me foto në adresën tonë elektronike: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen.